Lid worden?

Bent u na het bekijken van de site enthousiast geworden? Download dan een inschrijfformulier of kom vrijblijvend eens langs bij een repetitie.

Zowel Animato (opleidingsorkest) als het fanfareorkest repeteren op woensdagavond in ‘t Oude Tramstation.
* Het Opleidingsorkest Animato repeteert van 18.45-19.45 uur
* Het Fanfare-Orkest repeteert van 20.00-22.00 uur.

Lokatie repetities: ‘t Oude Tramstation
Heusdenseweg 16
5154 EK  Elshout
Website: http://www.cafehetoudetramstation.nl/

Cursus Algemene Muzikale Vorming

Onze muziekopleidingen zijn in eigen beheer. Nieuwe leden die nog geen instrument bespeeld hebben en ook geen theoretische kennis hebben starten met een cursus Algemene Muzikale Vorming. (AMV) Tijdens deze cursus wordt spelenderwijs de basis van het notenbeeld bijgebracht. Met de start van de opleiding wordt men tevens lid.
Zie ook ‘Opleiding’.
Na het jaar Algemene Muzikale Vorming wordt het instrument gekozen en wordt deze door de vereniging indien mogelijk in bruikleen gegeven. Er wordt gekeken welk instrument het meest geschikt is, uiteraard in overleg met de betreffende leerling. De verdere opleiding wordt verzorgd door deskundige opleiders.

Als U wilt inschrijven voor onze AMV-cursus kunt U hiervoor het onderstaande formulier invullen:

1. *
  2. *
  3. *
  4. *
  5. *
  6. *
  7. *

Meer informatie over de AMV-cursus kunt U aanvragen door een email te sturen naar de opleidingscommissie: opleidingscommissie [@] fanfare-emm-elshout.nl

Lid worden van de vereniging

Als U lid wilt worden van de vereniging en als u al muzikale ervaring heeft kunt U hiervoor het onderstaande formulier invullen.

Het inschrijfformulier kunt u hier downloaden en inleveren bij het secretariaat.

1. *
  2. *