Optreden tijdens Jubileumconcert Confetti-Marcanto

Waar een klein dorp groot in is…

In tal van dorpen in het zuiden van het land vindt men muziekkorpsen, fanfares en zangkoren. Elshout is er daar ook één van. In bijna elk gezin is wel iemand lid van zo’n club. Regelmatig vinden er optredens plaats in onder meer het gemeenschapshuis ’t Rad naast de Elshoutse kerk. Op zondag 11 oktober vindt er een jubileumconcert plaats waarbij verschillende muziekdisciplines samenkomen.

Het Elshoutse koor Confetti-Marcanto bestaat dit jaar alweer 10 jaar en zag dit als aanleiding om een jubileum-uitvoering te geven. Dit koor met 40 leden brengt mooie 4-stemmige liederen, onder begeleiding van een combo dat bestaat uit een pianiste, organist en slagwerker.

Op deze zondagmiddag komen ook de koren Albateso uit Haarsteeg en Switch uit Nieuwkuijk het programma aanvullen.
Verder zal de Elshoutse fanfare EMM, Eendracht Maakt Macht, aanwezig zijn om Confetti-Marcanto muzikaal te ondersteunen bij een tweetal zeer bekende musicalsongs. Tevens geven zij een voorproefje van de Ouverture van deze musicalsongs. EMM gaat namelijk samen met Confetti-Marcanto een waar muziek-spektakelstuk uitbrengen onder de naam “Passion in Concert”. Dit grote muziekstuk in rock-ritmes zal vlak voor Pasen komend jaar worden opgevoerd.

Het jubileumconcert vindt plaats op 11 oktober aanstaande in ’t Rad, Kerkstraat te Elshout. De zaal is open om 13.00 uur, het concert begint om 13.30 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *