Midzomeravondconcert

Rock n Roll

Aanstaande zaterdag 11 juli is het weer zover. De Elshoutse fanfare Eendracht Maakt Macht heeft dan haar jaarlijkse “Midzomeravond”. Deze avond is inmiddels een traditie geworden en luidt de zomervakantie muzikaal in.

Op deze avond, die dit jaar het thema “Rock ’n Roll” meekreeg, speelt zowel het jeugdorkest Animato als het fanfare-orkest EMM.

De zaal van Het Rad in Elshout gaat om 19.00 uur open zodat rond 19.30 uur de muzikanten hun rock ’n roll geluiden kunnen laten horen tijdens een avondvullend programma.

Ook deze keer zal de zaal van dorpshuis Het Rad zoveel mogelijk de sfeer van het thema “Rock ’n Roll” uitademen. Zelfs de gasten worden uitgenodigd om in rock ’n roll-stijl aanwezig te zijn.

De muziek die Animato brengt tijdens deze midzomeravond is onder meer muziek van James Bond 007, Ons Huis, de Baby Elephant Walk en a Night Like This.

De muziek van het fanfareorkest is naar het thema Rock & Roll en zal bestaan uit verschillende medley’s zoals “Big Band Swing Hits”, een medley van Amerikaanse muziek uit de Tweede Wereldoorlog. Dit is een medley met het bekende Glenn Miller geluid met onder andere “In The Mood”, “Stompin At The Savoy”, “American Patrol”, “Pensylvania 6-5000”, “A String Of Pearls”, “Take The A-Train” en “Two O’Clock Jump” door diverse componisten in een arrangement van Frank Bernaerts. Verder speelt het fanfareorkest een “Grease” medley van muziek uit de gelijknamige musical. “We Go Together”, “Summer Nights”, “Beauty School Dropout” en “Greased Lightnin” van componist Warren Casey & Jim Jacobs, bewerkt door John Moss.

“Hairspray” is een medley van muziek uit eveneens een gelijknamige musical: “Good Morning Baltimore”, “Run And Tell That” en “You Can’t Stop The Beat” zijn een paar nummers van componist Marc Shaiman met een arrangement van Ted Ricketts die gespeeld worden tijdens de Midzomeravond.

De laatste medley is er één met “Kom Van Dat Dak Af” van Peter Koelewijn in een arrangement van Mari van Gils. Verder worden er tijdens de Midzomeravond nog gastoptredens verwacht.

Aanvang is om 19.30 uur in Het Rad te Elshout en de eindtijd is afhankelijk van de gastoptredens. Fanfare EMM hoopt weer op een goedbezochte en gezellige Midzomeravond op 11 juli aanstaande.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *