Nieuwjaarsconcert

Zaterdag 17 januari om 19.30 uur
een spectaculair Nieuwjaarsconcert door de fanfare EMM, in ’t Rad te Elshout

Het thema dit jaar is: Muziek én Film

Ieder jaar heeft het concert een ander thema waarbij passende muziek wordt gezocht. Dit jaar is er gekozen voor muziek én film.

nieuwjaarsconcert2014

Het nieuwjaarsconcert van EMM heeft al diverse thema’s gehad, maar deze is wel heel bijzonder. De muziekstukken, die ten gehore worden gebracht, komen uit bekende films van lang geleden, maar ook van heel recent. Het bijzondere is deze keer dat er, op een groot scherm boven het orkest, films worden getoond waarvan de muziek op dat moment wordt gespeeld. Bovendien zal de zaal zoveel mogelijk worden aangekleed als een bioscoop.

Zowel het ervaren Fanfare-orkest als het opleidingsorkest Animato doen mee aan deze avond. Het Fanfare-orkest speelt muziek uit films als Star Wars, Lord of the Rings en Game of Thrones. Het opleidingsorkest Animato speelt muziek uit de films als Jungle Book, Sound of Music, Pirates of the Caribbean en Sister Act.

Tevens is het Nieuwjaarsconcert altijd een moment om de Gouden en Diamanten Bruidsparen van 2014 uit Elshout nog eens in het zonnetje te zetten. Zij zijn de belangrijkste gasten en zullen met alle egards worden ontvangen op deze zaterdag 17 januari om 19.30 uur in ‘t Rad van Elshout.

Kom meegenieten. U bent van harte welkom.

Laat een reactie achter