Jubileum!

125 jaar Fanfare E.M.M. Elshout, een mijlpaal!

Fanfare E.M.M. bestaat 125 jaar en daar zijn we trots op. Het is een mooie mijlpaal in de lange geschiedenis van de Fanfare. Een prachtig moment waar we niet zomaar bij stil willen staan, maar dat we willen vieren met al onze leden, oud-leden met hun families en met onze sponsoren en vrienden. Met alle mensen uit Elshout, en iedereen die de Fanfare een warm hart toedraagt.

2011 zal een feestjaar worden waarin de Fanfare eens extra uitpakt. Dit betekent dat we voor dit jubileumjaar een speciaal programma in elkaar gezet hebben waarin onze muziek natuurlijk een belangrijke plaats gaat krijgen. De jubileumcommissie heeft tijd noch moeite gespaard om er een fantastisch jaar van te maken. Met als hoogtepunt voor onze leden een uitwisselingsconcert in het buitenland. Maar ook voor de Elshoutse gemeenschap en iedereen die de fanfare een warm hart toedraagt zal er voldoende vermaak zijn en plezier in muziek.
Als je sinds 1886 in een klein dorp als Elshout een bijdrage mag leveren aan de saamhorigheid binnen de gemeenschap dan heb je recht van spreken. Dan ben je een begrip, dan wordt je gevraagd, gerespecteerd en gewaardeerd. Een bron van vertier en voor heel veel mensen ben je een uitlaatklep en een moment van plezier. “We zijn trots op ons Fanfare” is niet voor niets de titel van ons verenigingslied.

Een aantal jaren werkt de Fanfare aan haar imago en ook afgelopen jaar hebben we daar weer een extra impuls aan kunnen geven. Bijvoorbeeld door het stimuleringsfonds van de Rabobank, die ons een grote gift heeft gedoneerd. De Fanfare zal zich in het jubileumjaar presenteren in een geheel nieuwe eigentijdse outfit, dankzij deze gift.

Ik spreek de wens uit dat Fanfare E.M.M. Elshout nog vele jaren een club van vrienden kan zijn die plezier hebben in de muziek en invulling kunnen blijven geven aan de saamhorigheid in ons mooie dorp Elshout.

Francis Pelders

Voorzitter Fanfare E.M.M. Elshout

Jubileumboekjes

Boekjes zijn nog te koop bij Doroté Moonen. Je kunt ze bestellen via de mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *